Ruten

10 kilometer gadeløb
Friløbet –  et af Danmarks smukkeste byløb

der tager dig forbi nogle af de mest historiske steder i København.

Start og mål er på det gamle Østerbro Stadion.
Her efter løbes der ad Østerbrogade og Classensgade. Inden turen går direkte mod Den Lille Havfrue efterfulgt af Gefionspringvandet.Nu drejes der til venstre, hvor der skal løbes på Larsens Plads, mod Amaliekaj. Der er udsigt til Operaen og den tidligere marinestation på Holmen, inden der drejes ind på Amalienborg Slotsplads. Som et af de eneste motionsløb i landet, har Friløbet tilladelse til, at krydse denne plads.
Nu løbes der ad Amaliegade med kurs direkte mod det gamle fæstningsværk Kastellet, der blev bygget som en af byens volde under Christian 4.
Efter Kastellet sættes kursen mod Sortedamssø, inden Fredensbro skal krydses, og løberne ledes ind i Fælledparken til ankomst og mål på Østerbro Stadion.

Løbet afvikles søndag d. 22. september kl. 09.30

Gå 1 dansk mil (7,53km) for Hjerteforening

Som noget nyt, kan du i år også gå dele af Friløbet. Hvor der samles penge ind til Hjerteforeningen. Starten foregår også på Østerbro Stadion, og man bevæger her efter mod Den Lille Havfrue. Efter Gefionspringvandet, går man i stedet ind igennem Kastellet, og tilbage ad Classensgade og Østerbrogade. Inden man slutter på Stadion.
Bemærk at alle deltagere i denne skal overholde færdselsreglerne.

Tilmeld dig Friløbet her

*Vi tager forbehold for ruteændringer såfremt Københavns Kommune forlanger det.
Top